home
Homepage  » Wonen & Werken

Testimonial Wonen & Werken 

 Wonen & Werken is een sociale werkplaats avant la lettre. 25 jaar gelden al besloten vier organisaties in het Leuvense om de handen in elkaar te slaan om de werkloosheid te bestrijden. Momenteel is dat initiatief uitgegroeid tot een sociale werkplaats met 275 medewerkers die op tien jaar tijd een groei realiseerde van 400%.
Binnen die steile groei botste de organisatie op de onvolkomenheden van haar ICT-systeem. Toen de vroegere leverancier stopte, verwees hij het management door naar Seerz.com.
Patrick Wauters: ‘Van meet af aan was al duidelijk dat we van Seerz.com een heel andere service mochten verwachten. Bart Vanseer leverde niet enkel de hardware en software, hij sloot ook aan, leidde op, dacht toekomstgericht mee en hielp ons om onze IT-infrastructuur op een zodanige manier uit te bouwen dat we onze groei ook digitaal konden meester worden. Momenteel verzorgen zij het hele beheer, de updates, de monitoring en het onderhoud van onze hele IT. Bovendien zit er iedere week iemand een halve dag bij ons op kantoor om te helpen met nieuwe installaties, back-ups, opleiding van onze medewerkers enzovoort. Het is die ondersteuning en perfecte dienstverlening die het verschil uitmaakt tussen Seerz.com en andere IT-leveranciers.